Participant
State-of-the-art online registreringssystem
Ring oss
+47 23 27 35 00
Kunder
01 / 11
Bristol City Community Trust
Bristol City Community Trust har fokus på att förbättra livet för de människorna som bor i det lokala samhället, genom sitt engagemang inom fotboll och lärande.
Krav
Bristol City Community Trust organiserar för närvarande ett antal evenemang genom året, där de anmälda måste betala för att få delta. Aktiviteterna kan vara till exempel tränarkurser eller utvecklingssessioner för spelare. Tidigare har the Trust administrerat aktiviteterna genom att registrera anmälan via telefon, email eller ansikte mot ansikte. The Trust ville hantera evenemangen på ett effektivare sätt genom online teknologi.
Resultat
Efter att ha haft ett nära samarbete med teamet på the Trust, gjorde vi en plan som skulle tillmötesgå alla krav the Trust hade för planering och administrering av alla sina evenemang. Det innebar bland annat att det fanns en sömlös upplevelse av varumärket, all design och layout speglade the Trusts bolagsidentitet. Projektet var en succé och färdigställd i tid och inom budget. The Trust kan nu erbjuda an rad aktiviteter och evenemang över hela året. Alla betalningar genomförs nu online, vilket gör genomförandet av evenemangen så mycket lättare för alla parter.
Vad de sa?
Amy Kington
Direktör

Vi har använt Participant.co.uk sedan mars 2012, och ser det som vårt huvudsystem för att kunna erbjuda ett stort utbud av aktiviteter för samhället. Vi var igång med systemet redan två veckor efter att vi tog kontakt och jag var väldigt imponerad över hur sömlöst Participant har blivit integrerat som en del utav vår hemsida. www.bristolcommunitytrust.org.uk

Jag använde Participant för första gång i mitt tidigare samarbete med ”Somerset Football Association”, där jag gjorde det möjligt för oss att ta emot onlinebetalningar dygnet runt och också att utveckla vår tränarutbildning genom att reducera mängden administration.

Vår Participant-sida är otroligt viktig för oss och vi kan inte ge systemet nog beröm!"

Komma i kontakt

I fall du vill diskutera vår onlineregistreringsplattform med en medlem utav vår ledningsgrupp, var god ta kontakt med oss på: 0800 612 6628.

© 2014 Participant.se | Upphovsrätt | Användarvillkor | Integritetspolicy | Sitemap | Sajtcrediter | Kontakta oss