Participant
State-of-the-art online registreringssystem
Ring oss
+47 23 27 35 00

Mjukvara för onlineevent

Onlineevent mjukvara gör det möjligt för eventarrangörer och eventplanerare att administrera sina event online. Vanligtvis laddar man ner eventprogramvaran till sin dator och synkar den mot en online portal. Denna typ av programvara är ägnat för engångshändelser som inte är komplicerade. Funktionaliteten i den här typen av programvara är oftast standard och säljs som hyllvara. Denna typ av programvara passar inte så bra för större arrangörer som har potential för flera hundra eller flera tusen deltagare och som gärna vill integrera lösningen mot sina CRM- och ERP-system.

Integrerad eventhanteringsplattform

Vår onlineregistreringsplattform erbjuder en eventmanagementmodul som ger kunderna ett sömlöst och integrerat arbetsflöde. Det använder den senaste krypteringsteknologin och kan kopplas mot alla CRM-, ERP- och undersökningssystem på företagsnivå.

Lär dig mer om våra onlineregistreringslösningar

Vill du veta mer om våra onlineregistreringslösningar, var god välj vilken typ av organisation du representerar från listan nedanför. Vi kommer då kunna ge dig en mer detaljerad information kring vilka möjligheter som skulle kunna passa just din organisation.

Jag representerar ett idrottslag
Jag representerar ett företag
Jag representerar en organisation inom offentliga sektorn
Jag representerar en webbyrå

Nästa steg?
Lösningar Kunder Om oss

Komma i kontakt

I fall du vill diskutera vår onlineregistreringsplattform med en medlem utav vår ledningsgrupp, var god ta kontakt med oss på: 0800 612 6628.

Tim Wilson
© 2014 Participant.se | Upphovsrätt | Användarvillkor | Integritetspolicy | Sitemap | Sajtcrediter | Kontakta oss