Participant
State-of-the-art online registreringssystem
Ring oss
+47 23 27 35 00

Mjukvara för eventregistrering

Mjukvara för eventregistrering är den mjukvara som gör det möjligt för eventarrangörer att hantera deltagarelementet av eventplaneringen. Föreställ dig att du har hundratals eller kanske tusentals deltagare på ditt event, det är ganska svårt att ha koll på alla utan en programvara för eventregistrering. Däremot, så har mjukvara för eventregistrering sina begränsningar. Normalt sätt så betalar du för den initiala programvaran som kan innehålla en rad grundläggande funktioner för eventregistrering. Det är tyvärr stora risker att programvaran inte ansluts till en onlineregistreringsplattform som kan ta betalt, behandla betalningar och hantera kommunikationen mellan deltagaren och dig själv.

Vår onlineregistreringsplattform gör allting

Vår state-of-the-art onlineregistreringsplattform gör allt som en eventarrangör eller eventplanerare har behov av. Det är ett mycket sofistikerat system som gör det möjligt för dig att hantera alla aspekter av ditt event, från att ta betalt online, till att skapa din egna eventsida i ditt eget varumärke till att bekräfta närvarosiffror och till att motta rapporter om alla deltagare. För att få veta mer om vår onlineregistreringsplattform, var god att välj vilken typ av organisation du representerar så berättar vi mer än gärna om vår funktionalitet;

Jag representerar ett idrottslag
Jag representerar ett företag
Jag representerar en organisation inom offentliga sektorn
Jag representerar en webbyrå

Nästa steg?
Lösningar Kunder Om oss

Komma i kontakt

I fall du vill diskutera vår onlineregistreringsplattform med en medlem utav vår ledningsgrupp, var god ta kontakt med oss på: 0800 612 6628.

Tim Wilson
© 2014 Participant.se | Upphovsrätt | Användarvillkor | Integritetspolicy | Sitemap | Sajtcrediter | Kontakta oss