Participant
State-of-the-art online registreringssystem
Ring oss
+47 23 27 35 00

Betaltjänst för event

Betaltjänst för event uppnås normalt genom att upprätta ett konto hos din bank och sedan se till så att du har ett säkert e-handelscertifikat installerat på din hemsida. En annan lösning är att du har en kortbetalningsmaskin, där du tar betalt via telefon. Det kan ibland ta upp till en månad att ansöka om ditt e-handelskonto, eftersom banken måste gå igenom en rad ”due dilligence” förfaranden. Att installera e-handelslösningen till din websida kan också bli dyrt.

Vår betaltjänst gör livet enklare för dig

Vår betaltjänst är integrerad i vår onlineregistreringsplattform. Det innebär att du inte behöver ha något e-handelscertifikat, handelskonto eller kortbetalningsmaskin. Alla intäkter från eventet skickas ut till dig varje vecka, vilket gör det enkelt för dig att motta betalningar för alla dina bokningar.

Lär mer om vår integrerade betaltjänst genom vår plattform

Vill du veta mer om våra onlineregistreringslösningar, var god välj vilken typ av företag du representerar så berättar vi mer om vår plattform.

Jag representerar ett idrottslag
Jag representerar ett företag
Jag representerar en organisation inom offentliga sektorn
Jag representerar en webbyrå

Nästa steg?
Lösningar Kunder Om oss

Komma i kontakt

I fall du vill diskutera vår onlineregistreringsplattform med en medlem utav vår ledningsgrupp, var god ta kontakt med oss på: 0800 612 6628.

Tim Wilson
© 2014 Participant.se | Upphovsrätt | Användarvillkor | Integritetspolicy | Sitemap | Sajtcrediter | Kontakta oss